fbpx

Putevi prohodni, najviše posla imaju zimske službe

Snijeg koji je sinoć opet počeo da pada, nije iznenadio zimske službe na području našeg grada. Bez obzira na padavine, stanje na prijedorskim putevima je zadovoljavajuće. Vozačima ipak preporuka da budu oprezni i da brzinu prilagode uslovima na putu.

Darko Radaković, šef Zimske službe “Prijedorputeva”, kojima je povjereno 500 kilometra magistralnih i regionalnih puteva, kaže da su prohodni svi putni pravci, te da su ekipe svakodnevno na terenu.

Dragan Petrović, šef Zimske službe “Komunalnih usluga”, rekao je da su ekipe zadužene za čišćenje trotoara i ulica od jutros na terenu, te da su snijeg dočekali sa dovoljnom količinom mehanizacije, soli i radnika.

Put do Mrakovice je prohodan. Visina snijega na Krajiškoj ljepotici danas je oko 32 cm. Večeras i u četvrtak noćno skijanje je od 18.30 do 21.30 h, sutra i u petak dnevno skijanje je od 13.00 do 16.00 h, a noćno skijanje od 18:30 do 21:30 h. U subotu i nedjelju dnevno skijanje je od 10.00 do 16.00 h i noćno skijanje od 18:30 do 21:30 h.

Prema najavama meteorologa, snježne padavine očekuju nas i narednih dana, za vikend oblačno vrijeme, nakon čega nas ponovo očekuju dani sa padavinama.

K.V.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila