Početna Prijedorski region Put Međuvođe – Mlječanica regionalni u narednih 30 dana

Put Međuvođe – Mlječanica regionalni u narednih 30 dana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović najavio je da će lokalni put Međuvođe – Mlječanica u Kozarskoj Dubici biti prekategorisan u regionalni, u dužini od 5.700 metara u narednih 30 dana, te da će održavanje tog puta preuzeti preduzeće “Putevi Republike Srpske”.

Popović i vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić, koji je i predsjednik DNS-a, juče su sa narodnim poslanikom Darkom Banjcem razgovarali o realizacija najavljenih infrastrukturnih projekata i kategorizaciji puteva na teritoriji opštine Kozarska Dubica.

Nakon sastanka koji je održan u prostorijama DNS-a u Kozarskoj Dubici, Nešić je rekao je da je magistralni put Gradiška – Kozarska Dubica u planu rekonstrukcije ove godine, te da očekuje sredstva koja bi trebalo da budu odobrena 8. maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o radu Opštinskog odbora DNS-a u Kozarskoj Dubici, Nešić je izrazio zadovoljstvo sprovedenim aktivnostima, naglasivši da je, zahvaljujući kvalitetnom radu kadrova ovog opštinskog odbora, u proteklih pet godina mnogo urađeno za Kozarsku Dubicu.

Nešić je najavio i realizaciju određenih infrastrukturnih projekata na području Kozarske Dubice.

Banjac, koji je i predsjednik OO DNS-a u Kozarskoj Dubici, zahvalio je Popoviću i Nešiću na posjeti, te naglasio da bez obzira na aktuelnu situaciju ne smiju stati projekti koji su planirani.

On je izrazio očekivanje da će realizacija svih projekata, pogotovo onih koji se tiču Kozarske Dubice, biti završena, posebno ističući projekat rekonstrukcije i izgradnje kompleksa Bolnice “Mlječanica”, koji je u fazi realizacije.

Srna

ASHA prodaja vozila