fbpx

Pucanjem iz lovačkog oružja ranjene dvije osobe

Policijskoj upravi Prijedor dana 25.12.2017.godine oko 16,00 časova, prijavljeno je da je u mjestu Mlinarice, opština Bosanska Dubica (Kozarska Dubica), usljed pucanja iz vatrenog oružja od strane nepoznatog lica, došlo do ranjavanja lica Đ.O.(1975) iz Bosanske Dubice (Kozarske Dubice) i jednog maloljetnog lica, koji su zbog zadobijenih povreda zbrinuti u Opštu bolnicu Gradiška, odnosno UKC RS Banja Luka.

Radeći na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ranjavanja i pronalaska lica koje je upotrijebilo vatreno oružje, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, utvrdili su da je navedenog dana, tokom lovnog dana, lice M.L. (1996) iz (Bosanske Dubice) Kozarske Dubice, upotrijebilo lovačko vatreno oružje, kom prilikom je došlo do ranjavanja lica. Lice M.L. je lišeno slobode te je nad istim izvršena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ”Izazivanje opšte opasnosti”.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na licu mjesta izvršen je uviđaj, a policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na pribavljanju dokaza i kompletiranju predmeta za krivično djelo ”Izazivanje opšte opasnosti”, za koje će protiv lica M.L., Okružnom javnom tužilaštvu, biti dostavljen izvještaj.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila