Početna Crna hronika Protiv četiri lica podnešen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela “Krijumčarenje ljudi”

Protiv četiri lica podnešen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela “Krijumčarenje ljudi”

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, Tužilaštvu BiH, podnijeli su izvještaj protiv lica J.S. (1987) iz Novog Grada, I.Đ. (1990) iz Prijedora, S.D. (1997) iz Prijedora i M.M. (1986) iz Podgorice, državnjanin Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo ”Krijumčarenje ljudi”.

Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da su osumnjičena lica J.S., I.Đ., S.D. i M.M. u vremenskom periodu od 01.12.2017. do 04.12.2017. godine, licima R.D. i O.J. državljanima Avganistana, A.E., A.Q.B., A.K.C., A.M.C. i P.M. državljanima Irana, omogućila ilegalan boravak na teritoriji BiH-Republike Srpske, čime su počinila krivično djelo ”Krijumčarenje ljudi”.

Radi se o sedam stranih državljana, ilegalnih migranata iz Avganistana i Irana, a koji su dana 04.12.2017. godine, od strane policijskih službenika Policijske uprave Prijedor, pronađeni u devastiranoj i napuštenoj kući u mjestu Brezičani, grad Prijedor. Pronađeni ilegalni migranti su nakon toga, predati u nadležnost Terenske kancelarije Službe za poslove sa strancima Banja Luka.

Dental Studio Prijedor