Početna Crna hronika PRONAĐENA DVA UKRADENA AUTOMOBILA

PRONAĐENA DVA UKRADENA AUTOMOBILA

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, tokom prethodnog vikenda pronašli su i oduzeli dva putnička automobila koja su otuđena na području Policijske uprave Prijedor, i jedno motorno vozilo koje je bilo predmet izvršenja prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.
U mjestu Poljavnice opština Novi Grad pronađeno je vozilo marke „VW Polo“ čije je otuđenje prijavljeno 24.08.2021. godine. Zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog djela „Кrađa“, policijski službenici Policijske stanice Novi Grad lišili su slobode lice M.A. iz Novog Grada. Кriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi otuđio navedeno vozilo, koje je po pronalasku vraćeno vlasniku. Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv M.A., biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo“Кrađa“.
Vozilo marke „Jetta“ sa nepripadajućim registarskim oznakama oduzeto je od M.G. iz Prijedora nakon što je utvrđeno da je u mjestu Čejreci u Prijedoru prouzrokovao saobraćajnu nezgodu slijetanjem sa kolovoza, te da je vozilo prethodno otuđeno. Vozilo će biti vraćeno vlasniku, a nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv M.G., biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.
Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad, od M.Š. iz Novog Grada, višestrukog počinioca prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, privremeno su oduzeli vozilo marke „Golf“, nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. Protiv M.Š., nadležnom sudu, slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

ASHA prodaja vozila