Početna Crna hronika Pronađen vozač koji se udaljio sa lica mjesta saobraćajne nezgode

Pronađen vozač koji se udaljio sa lica mjesta saobraćajne nezgode

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijskoj upravi Prijedor, 05.01.2020. godine, prijavljeno je da se u Prijedoru u ulici Vojvode Stepe Stepanovića oko 21,50 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo maloljetno lice koje je upravljalo biciklom i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode vozilom udaljio sa lica mjesta.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je maloljetni biciklista a koji je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu Prijedor.

Brzom intervencijom a na osnovu operativnog radom na terenu policijski službenici su oko 22,25 časova, identifikovali te lišili slobode vozača M.R. iz Prijedora, zbog postojanja sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi nakon čega se putničkim automobilom marke „Fiat“ udaljio sa lica mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica M.R.

Policijska uprava Prijedor još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, da u saobraćaju ne učestvuju pod dejstvom alkohola te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

ASHA prodaja vozila