Početna Crna hronika Pronađen vozač koji je udario pješaka i pobjegao

Pronađen vozač koji je udario pješaka i pobjegao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronađen vozač koji je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode – pješak zadobio teške tjelesne povrede

U ulici Stojana Ćelića, u Novom Gradu, 09.12.2019. godine oko 20,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pješak inicijala B.R. iz Novog Grada, a koji je na licu mjesta zatečen sa teškim tjelesnim povredama i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom koji se udaljio sa lica mjesta.

Povrijeđeno lice je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezeno u JZU „Bolnica Dr. Mladen Stojanović“ Prijedor, a potom u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, Banjaluka.
Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Novi Grad.

Istog dana, oko 21,30 časova, na osnovu operativnog rada i prikupljenih dokaza policijski službenici Policijske stanice Novi Grad identifikovali su i lišili slobode lice inicijala S.V. iz Novog Grada, zbog postojanja sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je pješak zadobio teške tjelesne povrede, nakon čega se vozilom marke „Volkswagen Golf 5“ udaljio sa lica mjesta, nepružajući pomoć povrijeđenom licu. Kod navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkolohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici uz nadzor postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja krivičnih djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći“, nakon čega će protiv lica S.B. biti podnesen izvještaj.

cera - Pronađen vozač koji je udario pješaka i pobjegao