Početna Crna hronika Pronađen vozač koji je pobjegao sa lica mjesta, pješak zadobio teške tjelesne...

Pronađen vozač koji je pobjegao sa lica mjesta, pješak zadobio teške tjelesne povrede

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ulici Stojana Ćelića, u Novom Gradu, 09.12.2019. godine oko 20,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pješak inicijala B.R. iz Novog Grada, a koji je na licu mjesta zatečen sa teškim tjelesnim povredama i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom koji se udaljio sa lica mjesta.

Povrijeđeno lice je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezeno u JZU „Bolnica Dr. Mladen Stojanović“ Prijedor, a potom u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Novi Grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana, oko 21,30 časova, na osnovu operativnog rada i prikupljenih dokaza policijski službenici Policijske stanice Novi Grad identifikovali su i lišili slobode lice inicijala S.V. iz Novog Grada, zbog postojanja sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je pješak zadobio teške tjelesne povrede, nakon čega  se vozilom marke „Volkswagen Golf 5“ udaljio sa lica mjesta, nepružajući pomoć povrijeđenom licu. Kod  navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkolohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

Policijski službenici uz nadzor postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja krivičnih djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći“, nakon čega će protiv lica S.B. biti podnesen izvještaj.

ASHA prodaja vozila