Početna Crna hronika Pronađen vozač koji je udario motociklistu i pobjegao sa lica mjesta

Pronađen vozač koji je udario motociklistu i pobjegao sa lica mjesta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijskoj upravi Prijedor dana 05.04.2019. godine, oko 12,50 časova, prijavljeno je da se na raskrsnici ulica Rudnička i Boška Buhe, grad Prijedor, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motocikla inicijala S.K. (1969) iz Prijedora i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode vozilom udaljio sa lica mjesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobio je vozač motocikla a nakon ukazane medicinske pomoći u Opštoj bolnici Prijedor, lice je otpušteno iz zdravstvene ustanove.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, istog dana, oko 15,00 časova, identifikovali su vozača inicijala M.R. (1970) iz Prijedora a koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, nakon čega se vozilom marke „Opel Astra“ udaljio sa lica mjesta.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica M.R.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ASHA prodaja vozila