Početna Crna hronika Pronađen vozač koji je u Novom prouzrokovao saobraćajnu nezgodu

Pronađen vozač koji je u Novom prouzrokovao saobraćajnu nezgodu

Test

Policijskoj upravi Prijedor dana 25.12.2017.godine, oko 18,10 časova prijavljeno je da se u ulici Branka Ćopića u Novom  dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak R.V.(1958) iz Novog  zadobio teške tjelesne povrede, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

Zbog zadobijenih povreda povrijeđeno lice smješteno je u prostorije JZU “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru radi ukazivanja medicinske pomoći.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti saobraćajne nezgode i pronalasku nepoznatog vozača i vozila, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, došli su do saznanja da je u nezgodi učestvovalo vozilo marke “Fiat Punto” koje je istog dana u noćnim časovima i pronađeno u Novom. Provjerama je utvrđeno da se na vozilu nalaze oštećenja koja odgovaraju načinu izvršenja saobraćajne nezgode, te da je vozilom upravljalo lice M.Š. (1993) iz Novog, koje je prouzrokovalo saobraćajnu nezgodu, a potom se udaljilo sa lica mjesta, ne pružajući pomoć povrijeđenom licu.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će, nakon kompletiranja predmeta, protiv lica M.Š., biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela “Ugrožavanje javnog saobraćaja” i “Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi”.

Dental Studio Prijedor