Početna Crna hronika Pronađen vozač koji je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode

Pronađen vozač koji je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode

Policijskoj  stanici Kozarska Dubica (Bosanska Dubica),  dana 14.07.2019. godine, oko 18,30 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Kozarska Dubica, u mjestu Donji Jelovac, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali šezdesetosmogodišnji pješak iz Kozarske Dubice i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode vozilom udaljio sa lica mjesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobio je pješak, koji je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu u Prijedoru.

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, dana 15.07.2019. godine, identifikovali su vozača inicijala D.K. iz Kozarske Dubice a koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, nakon čega se vozilom marke „VW Golf“ udaljio sa lica mjesta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica D.K.

Dental Studio Prijedor