Početna Turizam Promovisanje zdravog života porodica i boravak u prirodi

Promovisanje zdravog života porodica i boravak u prirodi

JU Centar za socijalni rad Prijedor je u periodu od 11.05.2022. do 19.05.2022. godine realizovao kampanju promocije porodice i porodičnih vrijednosti sa različitim aktivnostima i u saradnji sa različitim subjektima i resursima u lokalnoj zajednici pod nazivom “Slavimo prijedorske porodice”.

U okviru ovih aktivnosti, JU CSR je ostvario saradnju i sa Planinarskim društvom „Klekovača“ Prijedor te je organizovana pješačka tura dana 16.05. simbolično na Dan našeg grada gdje su učestvovale porodice i gdje je cilj bio promovisanje zdravog života porodica i boravak u prirodi. Akciji su prisustvovale i porodice sa malom djecom, svi su bili zadovoljni, puni pozitivnih utisaka i sa željom da ponove aktivnost. Pješačku tura je realizovana pod nazivom „Dočekajmo zalazak sunca na jednom od vidikovaca Kozare“ a hodalo se od Rajkovića preko Kotlovače do Bijelog kamena odakle se pruža prelijep pogled prema gradu, planinama na jugu ali i ostatku Kozare. Akciji su prisustvovali i predstavnici JU CSR koji su inače aktivni planinari ovog Društva.

Podržavamo ovaj vid aktivnosti i ponosni smo što smo doprinijeli jačanju porodica i promovisanju zdravih porodičnih i životnih vrijednosti. Do sledećeg puta, planinarski pozdrav!

 

PD Klekovača