Početna Magazin Problemi sa Instagramom i Facebookom širom svijeta

Problemi sa Instagramom i Facebookom širom svijeta

A man holds a smart phone with the icons for the social networking apps Facebook, Instagram and Twitter seen on the screen in Moscow on March 23, 2018. A public apology by Facebook chief Mark Zuckerberg, on March 22, 2018 failed to quell outrage over the hijacking of personal data from millions of people, as critics demanded the social media giant go much further to protect privacy. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV (Photo credit should read KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP/Getty Images)
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici društvenih mreža Instagram i Facebook imaju problema sa objavljivanjem postova.

Do problema na ovim društvenim mrežama je došlo oko 15 sati, a brojni korisnici čak ne mogu ni da pristupe Instagramu.

Sa druge strane, Facebooku je moguće pristupiti, ali neki korisnici ne mogu da objavljuju ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi se nisu javili samo kod nas, već i u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i u drugim državama svijeta. “Independent” javlja da je pogođen i Messenger, te da jedino WhatsApp normalno funkcioniše od svih društvenih mreža koje su u vlasništvu kompanije Facebook.

Pomenuti portal navodi da su problemi različiti, dok neki korsnici imaju probleme, kod drugih sve normalno funkcioniše.

Kako javlja “CNN”, korisnici ne mogu da postavljaju ništa na ove društvene mreže, niti da odgovaraju na postove svojih prijatelja i pratilaca.

Iz kompanije Facebook su se oglasili i saopštili da rade na otklanjanju problema, kako bi korisnici mogli što prije da upravljaju svojim nalozima.

“Svjesni smo problema do kojih je došlo na našim društvenim mrežama, uključujući instagram. Radimo na tome da stvari što prije vratimo u normalu”, saopštili su iz kompanije.

ASHA prodaja vozila