Početna Crna hronika Privedeno više osoba zbog likvidacije Slaviše Ćuluma

Privedeno više osoba zbog likvidacije Slaviše Ćuluma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske priveli su više osoba zbog današnjeg teškog ubistva Slaviše Ćuluma u banjalučkom naselju Dragočaj i nad njima je toku kriminalistička obrada, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U saopštenju se navodi da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva, vrše uviđaj u Dragočaju, gdje je nepoznati izvršilac ili više njih iz vatrenog oružja počinilo krivično djelo teško ubistvo Slaviše Ćuluma.

U saopštenju iz MUP-a Srpske navodi se da je danas u 13.12 časova operativnom dežurstvu Policijske uprave Banjaluka prijavljeno da se na putu, u blizini porodične kuće ubijenog nalazi njegovo izrešetano vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Policijski službenici preduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem pronalaska izvršioca navednog krivičnog djela – naglašeno je u saopštenju iz MUP-a Srpske.

srpskainfo.com

Dental Studio Prijedor