Početna Crna hronika Prijeteći nožem od osobe sa invaliditetom oteo 200 KM i protezu za...

Prijeteći nožem od osobe sa invaliditetom oteo 200 KM i protezu za nogu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka lišili su slobode lice čiji su inicijali R.R. iz Prijedora zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela razbojništvo i dvije teške krađe na području Banjaluke tako što je od oštećenog ukrao torbicu sa 200 KM, protezu za nogu i mobilni telefon, te provalio u dva kioska.

Ovo lice se sumnjiči da je 7. januara kroz poluotvoren prozor ušao u porodičnu kuću oštećenog, te prijeteći nožem otuđio torbicu u kojoj se nalazilo 200 KM. S obzirom da je oštećni lice sa invaliditetom, R.R. je od njega otuđio protezu za lijevu nogu, kao i mobilni telefon, a sa namjerom da spriječi oštećenog da pozove policiju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je R.R. u večernjim satima 9. januara izvršio provale u dva kioska na području Grada Banjaluka. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj protiv R.R. u redovnoj proceduri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je identifikovan i lišen slobode 9. januara.

SRNA