Početna Prijedorski region Prijem za učesnike prijedorskog Ljeta kulture

Prijem za učesnike prijedorskog Ljeta kulture

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković zahvalio se danas prigodnom prijemom predstavnicima ustanova kulture , kulturno-umjetničkih društava, turističke organizacije i nevladinih organizacija koje su učestvovale u kreiranju ovogodišnje manifestacije ” Kulturno ljeto 2019”.

Đaković je ovom prilikom izjavio da će Gradska uprava nastaviti razvijati manifestaciju “Prijedorsko ljeto kulture” koja je i ove godine pokazala da se pretvara u novi brend grada, dobrodošao i građanima Prijedora i gostima ovog grada kao turistička ponuda u ljetnim mjesecima.

”Ovaj put smo imali proširenje nekim novim manifestacijama. Posebno su se pohvalno publika i učesnici izrazili o ŠA Festu koji je sa svojim programom izašao i na ulice grada i izuzetno je lijepo prihvaćen na ovim prostorima”, rekao je Đaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je naglasio da je povećan broj sadržaja i da su i učesnici i organizatori i posjetioci izuzetno zadovoljni predstavljanjem kulture, umjetnosti i društvenih djelatnosti koje grad ima.Goran Krivić iz Udruženja građana “ŠA Fest” podsjetio je da je prošle godine organizovan memorijalni koncert u čast prerano preminulom muzičaru i umjetniku Daliboru Popoviću Mikši iz Prijedora, a da se ove godine dva dana prije koncerata izašlo na ulice grada sa raznim inovacijama u okviru “Prijedorskog ljeta kulture”.

”Grad nas je podržao, institucije su na podržale, imamo vrlo pozitivne komentare od svih ljudi, ne samo od posjetilaca, nego i od izvođača, tako da za iduću godinu planiramo biti i bolji i veseliji”, dodao je Krivić.

Na današnjem prijemu zvanicama su podijeljeni katalozi ovogodišnjeg “Prijedorskog ljeta kulture” i zahvalnice za učešće u manifestaciji i za doprinos njenom razvoju.

Prijedorsko Kulturno ljeto počelo je 30.maja i trajalo do 24.avgusta. U tom periodu održano je preko 40 različitih programa na 30 lokacija u gradu, žgradskim trgovima i prostorima ustanova kulture u gradu i ruralnim područjima.

prijedorgrad.org

 

ASHA prodaja vozila