Početna Prijedorski region PRIJEM ZA NAJBOLJE UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA

PRIJEM ZA NAJBOLJE UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA

U Gradskoj upravi organizovan je prijem za najbolje učenike prijedorskih srednjih škola, koji školovanje nastavljaju na nekom od fakulteta. Drago nam je što je gradska vlast prepoznala rezultate našeg rada. To nam je dodatni motiv za dalji napredak, poručilo je šestoro učenika, nakon prijema kod zamjenika gradonačelnika.

”Znači nam kada vidimo da nas Grad prepoznaje i da se okreće prema mladim ljudima koji daju najbolje od sebe”, istakao je Danilo Vukota, učenik Gimnazije ”Sveti Sava” Prijedor, koji će školovanje nastaviti na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

“Treba da njegujemo i podržavamo mlade talente i da fokus bude na njima. Zahvaljujem Gradskoj upravi koja je to prepoznala ”, rekao je Aleksandar Milješić, predsjednik Aktiva direktora srednjih škola.

Žarko Kovačević, zamjenik gradonačelnika, poželio je budućim studentima uspjeh na fakultetu.

“Oni su nešto najbolje što grad Prijedor ima. Mi, kao Gradska uprava, trebalo bi da obezbijedimo preduslove da se, po završetku fakulteta, vrate u Prijedor i da od našeg grada svi zajedno napravimo jedno malo čudo”, dodao je Kovačević.

kozarski.com