Početna Politika Prijedorski SNSD prvim plakatom ozvaničio početak izborne kampanje

Prijedorski SNSD prvim plakatom ozvaničio početak izborne kampanje

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prijedor lijepljenjem prvog plakata obilježio je početak izborne kampanje za opšte izbore. Predsjednik Gradskog odbora, Dragoslav Kabić pozvao je sve kandidate i političke partije na fer i korektnu kampanju, a građanima poručio da izaberu opcije SNSD-a za inokosne funkcije, Milorada Dodika i Željku Cvijanović, kao i liste za Parlamentarnu skupštinu BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske.

“Planiramo da ponovimo naš rezultat i da ga povećamo, jer mislimo da smo u protekle dvije godine ovdje na lokalu napravili dobre pomake i dobre stvari, te da će to građani prepoznati”, istakao je Kabić.

Šef Izbornog štaba SNSD-a Prijedor, Slobodan Javor istakao je da ova partija u izbornu kampanju ulazi spremno i dostojanstveno.

“Politika SNSD-a je politika mira, stabilnosti i odgovornosti. Politika kojom se štite interesi Republike Srpske. Uz Milorada Dodika i Željku Cvijanović sve to zajedno možemo postići. Samo oni se mogu suprostaviti strancima i očuvati našu Republiku Srpsku”, rekao je Javor.

Kandidati prijedorskog SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske su Dragoslav Kabić, Dražen Vrhovac, Dubravka Rađenović, Ognjen Vukojević i Aleksandra Stupar-Radić, a za Parlamentarnu skupštinu BiH, Goran Velaula.