Početna Prijedorski region Prijedorski bajkeri u akciji: Hrana i garderoba za šestočlanu porodicu iz Ljubije

Prijedorski bajkeri u akciji: Hrana i garderoba za šestočlanu porodicu iz Ljubije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijedorski bajkeri su još jednom pokazali da im je humanost jedna od osnovnih misija, a ovaj put su za veoma kratko vrijeme pokrenuli i realizovali akciju pomoći šestočlanoj porodici Vasiljević iz Ljubije.

Predstavnik Udruženih moto-klubova Prijedora Goran Vranješ je u pozivu na akciju istakao da je riječ o samohranoj majci Inesi sa petoro maloljetne djece koja živi od socijalne pomoći i u neuslovnim prostorijama.

– Nije nam puno trebalo da se organizujemo i uručili smo im dio najosnovnijih potrepština, a nastojaćemo narednih dana da donesemo i druge neophodne stvari kako bi ova porodica mogla da živi u nešto humanijim uslovima – rekao je Vranješ. Inesa je dobila pakete s hranom, higijenskim potrepštinama, potom garderobu za djecu, kao i novčanu donaciju muzičara grada Prijedora u iznosu od 700 maraka.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=177&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fzivimo jako tesko hrana i garderoba za sestoclanu porodicu iz ljubije%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo - Prijedorski bajkeri u akciji: Hrana i garderoba za šestočlanu porodicu iz Ljubije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=176&loc=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com%2Fzivimo jako tesko hrana i garderoba za sestoclanu porodicu iz ljubije%2F&referer=https%3A%2F%2Fsrpskainfo - Prijedorski bajkeri u akciji: Hrana i garderoba za šestočlanu porodicu iz Ljubije

Bajkeri su najavili da Vasiljevićima sljedeće sedmice stiže električni šporet, veš-mašina i frižider koje će donirati humanitarci iz Beča, rodom iz prijedorske regije koji prave humanitarno veče za Inesu i njenu djecu. Uskoro će od “Šumarije” stići i ogrevno drvo.

– Ne postoje riječi kojima bih zahvalila ovim dobrim ljudima. Njima dugujem hvala, a posebno mojoj komšinici Ankici Dimač koja je pozvala ljude da nam pomognu. Živimo jako teško, od dječijeg dodatka – kaže Inesa.

(Glas Srpske)

 

cera - Prijedorski bajkeri u akciji: Hrana i garderoba za šestočlanu porodicu iz Ljubije