Početna Sport PRIJEDORSKE STONOTENISERKE SIGURNE U TREĆEM MEČU PREMIEJR LIGE BIH PROTIV TUZLANKI

PRIJEDORSKE STONOTENISERKE SIGURNE U TREĆEM MEČU PREMIEJR LIGE BIH PROTIV TUZLANKI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem kolu Premijer lige BiH prijedorske stonoteniserke su ugostile Stonoteniski klub „Kreka“ iz Tuzle i sa maksmimalnih 4/0 nastavile pobjedonsno seriju.

U prvom meču kapiten prijedočanki Sanja Milojica je sa 3/0 dobila Aminu Fazlić , u drugom meču je izvanrednom igrom Timarac Daniela pojedila sa 3/1 prvu igračicu tuzlanki Emu Lovrić, u trećem meču je rutinski Marija Gnjatić sa 3/0 dobila Eminu Ahmetović i konačnih 4/0 za prijedorsku ekipu je dobio par Timarac – Erceg protiv tuzlanskog para Lovrić – Fazlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U naredno peridu prijedorske stonoteniserke će se pripremati za derbi meč između dosad nepraženih ekipa Prijedora i STK „Spin 2012“ iz Sarajeva koji će se igrati u Prijedoru 02. decembra. Ovaj meč će sigurno odrediti jesenjeg prvaka Premijer lige BiH.

 

MUŠKA STONOTENISKA EKIPA „PRIEDORA“  ZABILJEŽILA DVE POBJEDE NA DRUGOM TURNUSU PRVE LIGE BIH U MOSTARU

Muška ekipa stonoteniskog kluba „Prijedora“ u okviru Prve lige BiH u Mostaru je odigrala tri meča. Pobjedili su ekipu STK „Bugojno“ iz Bugojna sa 3/1 i STK „Brka“ iz Brčkog sa 3/2 a izgubili od STK „Spin“ iz Doboj Istoka sa 3/0. Najbolju igru u ekipi prijedorčana je pružio Pavle Puzigaća a dobri su bili i Petar Vučković i Goran Unčanin.

 

cera - PRIJEDORSKE STONOTENISERKE SIGURNE U TREĆEM MEČU PREMIEJR LIGE BIH PROTIV TUZLANKI