Početna Prijedorski region PRIJEDORČANKE SPREMNE ZA “RITAM EVROPE”

PRIJEDORČANKE SPREMNE ZA “RITAM EVROPE”

Na ovogodišnjem takmičenju televizijskog festivala “Ritam Evrope” po prvi put učestvuje i grad Prijedor koga će predstavljati izvođači Valentina Grujičić, Katarina Balaban i Milica Babić, sa muzičkom numerom  “Where I Am”. Za njih je, kako kažu, ovo veliki izazov i nakon nekoliko mjeseci priprema s nestrpljenjem čekaju 25. septembar kada će se održati ovaj festival na Radio televiziji Republike Srpske.

Direktor televizijskog programa “Ritam Evrope” Igor Karadarević rekao je da se u Prijedoru osjeća izuzetan profesionalizam  i vjeruje  da će šestomjesečni rad sa mladim djevojkama uroditi plodom.

“Zahvaljujući  gradonačelniku Prijedora i njegovoj službi, dobili smo priliku da radimo sa ovim izuzetno talentovanim djevojkama. U Srbiji, iz koje dolazim, ovaj TV format postoji 14 godina i emituje se na Prvoj srpskoj televiziji. Neka djeca rastu uz ovaj televizijski festival, ja se nadam da će i djeca grada Prijedora rasti uz njega”, rekao je Karadarević.
Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović zahvalio se ekipi iz “Ritma Evrope” što su omogućili talentovanim Prijedorčankama da učestvuju  na ovom takmičenju i pozvao sve sugrađane da obavezno glasaju za ove djevojke. Za Prijedorčanke možete glasati slanjem SMS poruke “Pjesma_07” na broj 091510720. Pedeset odsto glasova donose upravo SMS poruke.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila