Početna Prijedorski region PRIJEDORČANKE NA “RITMU EVROPE” POD REDNIM BROJEM 12

PRIJEDORČANKE NA “RITMU EVROPE” POD REDNIM BROJEM 12

Svečano žrijebanje za nastup na najvećem muzičkom takmičenju za mlade u regionu, “Ritam Evrope”, održano je u Kotor Varošu, odakle dolaze prošlogodišnji pobjednici. Prijedor po drugi put učestvuje na ovoj manifestaciji, osmišljenoj po principu “Evrovizije”, a voljom žrijeba, predstavnici grada na Sani nastupaju posljednji, pod rednim brojem 12.  Prošle godine Prijedorčanke su osvojile drugo mjesto, kada su predstavljale Dansku, a ovogodišnje takmičarke, plesačice Tea Jovanić i Ilea Vuković iz studija “Top dens”, te pjevačica Katarina Balaban, predstavljaće Kipar.

“Očekivanja su velika, pobjeda nam je prošle godine izmakla za bod, tako da sad ciljamo ka prvom mjestu. Djevojke su nam kvalitetne, nadamo se da ćemo uskoro saznati i datum samog prenosa. Jedva čekamo”, rekla je Dada Topić iz Plesnog studija “Top dens”.

Ove godine na “Ritmu Evrope” učestvovaće 12 takmičara iz Republike Srpske, a na dan takmičenja, kada počne prenos uživo na RTRS-u, biće otvoreno glasanje putem SMS poruka. Ovaj festival biće održan u drugoj polovini oktobra, a tačan datum trebalo bi da bude preciziran naredne sedmice.

kozarski.com