Početna Prijedorski region Prijedorčanin se zarazio u banjalučkom kafiću

Prijedorčanin se zarazio u banjalučkom kafiću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijedorčanin koji je prvi zaražen korona virusom na području grada na Sani najvjerovatnije je zaražen u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Gradonačelnik Prijedora, Milenko Đaković, izjavio je da se sumnja da je Prijedorčanin zaražen u klasteru tri u Banjaluci.

-Uz sav sitem odbrane grada od korona virusa danas u popodnevnim satima smo dobili informaciju iz Centralnog štaba RS da se jedan oboljeli od virusa korona pojavio u Prijedoru. Radi se o muškarcu koji je već od ranije u izolaciji u našoj bolnici, a najviše se sumnja da je porijeklo virus povezano sa klasterom broj tri u Banjaluci odakle su mnogi raznijeli virus na razne strane, a radi se o jednom ugostiteljkom objektu u Banjaluci – izjavio je Đaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da, bez obzira na pojavu virusa u Prijedoru, grad nastavlja da se bori i dalje.

Higijensko-epidemiološka služba utvrđuje prvi krug kontakata osobe u prvom krugu i kreće dalje u trijažu da bi se zaustavilo širenje virusa u gradu Prijedoru.

Đaković je naveo da će u dogovoru sa Higijensko-epidemiloškom službom biti odlučeno da li će biti uvođene dodatne mjere, te istakao da se primjenjuju i sve mjere Štaba za vanrednu situaciju grada Prijedora, kao i Republičkog štaba.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila