Početna Prijedorski region Prijedorčanin sa najmilijima proslavio STOTI ROĐENDAN

Prijedorčanin sa najmilijima proslavio STOTI ROĐENDAN

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijedorčanin Mile Momčilović proslavio je stoti rođendan. Iako se, zbog pandemije, slavilo uz mali broj gostiju, sa slavljenikom su bili njegovi najmiliji.

Uz rodbinu iz Prijedora, doputovala je i porodica s one strane Drine.

Praunuci, unuci i najbliži rođaci. Njih desetak, slavljeniku su poželjeli, srećno stoto ljeto.

Iako sada zbog zdravlja boravi u Domu za starae osobe, stare navike koje su ujedno, kako kaže, u šali i recept za dug život, i dalje praktikuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad se umijem, odem na kafu i na rakiju – kaže Momčilović.

Iako okupljeni u znatno manjem broju, članovi porodice sretni što, na sretni dan, mogu biti uz najstarijeg člana svoje porodice, piše RTRS.

– Meni je drago da je moj deda dočekao ove godine. Mi smo mi smo planirali da to bude na selu gdje je živio da obilježimo, da napravimo slavlje, međutim sticajem okolnosti deda je došao u Dom u januaru mjesecu i sada smo ovdje obilježili rođendan – rekla je Sanja Dobrijević unuka iz Prijedora.

Ljubav prema djedu nema granica, to su pokazali i unuci i praunuci, koji su prešli stotine kilometara, da bi obilježeli njegov rođendan, u nadi da će i oni krenuti njegovim stopama i proslaviti stoto ljeto.

Svjećice i torta manje su bitni za ovu priču. Za najstarijeg člana loze Momčilović najbitnije je, kako kaže, puno srce i duša, što je danas, zahvaljujući svojim nasljednicima i doživio.

RTRS

ASHA prodaja vozila