Početna Vijesti Prijedorčanin osumnjičen za izazvanje požara

Prijedorčanin osumnjičen za izazvanje požara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv L.G. (43) iz Prijedora biće podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor zbog krivičnog djela oštećenje ili uništenje javnih uređaja, jer je u Koprivni kod Prijedora izazvalo požar koji je zahvatio nisko rastinje i proširio se na objekat vodene pumpne stanice.

Policija izvršila kriminalističku obradu na ovim licem zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo oštećenje ili uništenje javnih uređaja, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Ovo lice je osumnjičeno da je u mjestu Koprivna u nedjelju, 17. marta, oko 14.00 časova, prilikom izvođenja poljoprivrednih radova na njivi, izazvalo požar koji je zahvatio nisko rastinje, a zatim se proširio na objekat vodene pumpne stanice koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tom prilikom u potpunosti je izgorio krov na navedenom objektu, te su oštećene tri pumpe za vodu koje služe za napajanje lokalnog vodovoda”, saopšteno je iz policije.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv L.G. će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti podnesen izvještaj za krivično djelo oštećenje ili uništenje javnih uređaja.

Iz Policijske uprave Prijedor upućen je apel građanima da prilikom proljetnog uređenja imanja, spaljivanja korova i drugog gorivog materijala, kao i ostale poslove, vrše na odgovoran i maksimalno oprezan način, da ne bi došlo do požara i neželjenih posljedica.

ASHA prodaja vozila