Početna Sport Prijedorčani sklapaju moćan tim: Zekanović ostaje, stigao Danilović

Prijedorčani sklapaju moćan tim: Zekanović ostaje, stigao Danilović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čelnici Rudar Prijedora uveliko rade na sklapanju tima koji će biti sposoban da obezbijedi povratak u Premijer ligu, pa će ekipa Borisa Savića biti jača za dva kvalitetna fudbalera, Predraga Zekanovića i Iliju Danilovića.

Provjereni lijevi bočni, Zekanović produžio je saradnju sa Prijedorčanima, dok je nekadašnji igrač Borca novo ime u redovima “rudara”.

Prije toga u grad na Sani se vratio Demir Jakupović, golman Kenan Topolović produžio je saradnju za još dvije godine, a pet mladih fudbalera potpisalo je višegodišnje ugovore.

– Naše opredjeljenje je stvaranje mlade ekipe koja će moći dugo da ostane na okupu. Zato smo odlučili da sa mlađim fudbalerima sklapamo višegodišnje ugovore kako bi imali vremena da se dokažu. Što se tiče ovih iskusnijih igrača koji su iznijeli teret prošle sezone, nastojaćemo da ih zadržimo, mada je sigurno da će biti nekih odlazaka – naglasio je predsjednik Rudar Prijedora Darko Milunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je rekao da će klub nastojati da dovede još tri pojačanja.

– Treba nam još jedan kvalitetan štoper, jedan dobar napadač te jedan vezni igrač. Blizu smo da postignemo dogovor sa Lukom Kulenovićem, čime bismo riješili pitanje špica – pojasnio je Milunović istakavši da će prozivka prvotimaca na početku priprema za predstojeću sezonu biti obavljena 22. juna.

glassrpske.com

ASHA prodaja vozila