Početna Prijedorski region Prijedor: Za nepropisno zatamnjene staklene površine na vozilima izdata 72 prekršajna naloga

Prijedor: Za nepropisno zatamnjene staklene površine na vozilima izdata 72 prekršajna naloga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, u vremenskom periodu od  03.12. do 08.12.2018. godine, realizovali su republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na posjedovanje zimske opreme za motorna vozila i tehničku ispravnost motornih vozila, a kod tehničke ispravnosti sa posebnim osvrtom na zatamnjenost staklenih površina na motornim vozilima.

U toku sprovođenja akcije od strane policijskih službenika Policijske uprave Prijedor ukupno je kontrolisano 1134 motornih vozila, od čega je izdato ukupno 537 prekršajnih naloga, te podnešena 3 izvještaja o prekršaju. Policijski službenici Policijske uprave Prijedor izdali su 193 prekršajna naloga zbog neposjedovanja zimske opreme, a 58 motornih vozila je upućeno na vanredni tehnički pregled, dok je 90 prekršajnih naloga izdato za manju tehničku neispravnost vozila. Broj izdatih prekršajnih naloga od strane policijsih službenika PU Prijedor za nepropisno zatamnjeene staklene površine na motornim vozilima u vrijeme trajanja ove akcije je 72.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno vozače motornih vozila, da prilikom učestvovanja u saobraćaju posvete dužnu pažnju poštivanju pravila i propisa iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, te na taj način doprinesu povećanju vlastite bezbjednosti i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ASHA prodaja vozila