Početna Prijedorski region Prijedor: Šest slika namijenjeno za humanitarnu aukciju

Prijedor: Šest slika namijenjeno za humanitarnu aukciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredstva od prodaje šest slika nastalih u okviru projekta “Aktiviraj se, pokreni se” Omladinskog savjeta iz Prijedora biće usmjerena za pomoć mladima, rekla je koordinator projekta Medina Ramić.

“Kao rezultat projekta nastale su slike mladih i talentovanih Prijedorčana. Osim što su prikazane prilikom prezentacije samog projekta, one će biti dostupne u humanitarnoj aukciji”, istakla je Ramićeva, koja je i predsjednik Skupštine Omladinskog savjeta.

Ona je novinarima rekla da su kroz cjelokupan šestomjesečni projekat učesnici imali priliku da se u nizu radionica upoznaju sa drugim mladim osobama istog ili različitog mišljenja karaktera i zanimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Učestvovali su u različitim aktivnostima, razmjenjivali iskustva, zajedno učili i napredovali. Aktivizam mladih pomogao im je da bolje shvate i više cijene i sebe i druge, da bolje razumiju neke nove izazove u njihovim životima”, naglasila je Ramićeva.

Na završnoj manifestaciji u okviru projekta “Aktiviraj se, pokreni se” Omladinskog savjeta večeras su predstavljeni rezultati u video-prezentaciji, muzičkom programu i izložbi slika.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa /BHRI/, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj.

Srna

 

ASHA prodaja vozila