Početna Crna hronika Prijedor: Pronađena 32 ilegalna migranta

Prijedor: Pronađena 32 ilegalna migranta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, jučer oko 15 h, na području grada Prijedora, uočili su i kontrolisali petnaest lica ilegalnih migranata, koja su na teritoriju RS ilegalno ušla iz susjednih zemalja. Provjerama je  utvrđeno da se radi o državljanima Sirije, Avganistana i Bangladeša, nakon čega su lica predata u nadležnost Službe za poslova sa strancima, Terenski centar Banja Luka.

Istog dana, oko 18,40 časova, na području opštine Kozarska Dubica (Bosanska Dubica), policijski službenici Policijske stanice  Dubica , zatekli su petnaest lica ilegalnih migranata, za koje je utvrđeno da se radi o državljanima Sirije, Avganistana i Iraka. Navedena lica su predata u nadležnost pripadnika Granične policije BiH, kancelarija Gradiška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad (Bosanski Novi), oko 20,40 časova, na području ove opštine, uočili su dva lica ilegalna migranta, za koje je utvrđeno da se radi o državljanima Pakistana, nakon čega su lica predata u dalju nadležnost pripadnika Jedinice granične policije Dobrljin.

 

Prijedor24.com

cera - Prijedor: Pronađena 32 ilegalna migranta