Početna Crna hronika Prijedor: Pri sudaru dva automobila povrijeđeno više osoba (FOTO)

Prijedor: Pri sudaru dva automobila povrijeđeno više osoba (FOTO)

Policijskoj upravi Prijedor, dana 02.08.2021. godine oko 23,50 časova, prijavljeno je da se na regionalnom putu u mjestu Saničani, Grad Prijedor, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđeno više lica.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice V.T. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „Renault“ i lice R.R. iz Prijedora upravljajući vozilom marke „BMW“.


U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač V.T. koji je zbog težine povreda prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, dok je suvozač u istom vozilu D.B. zadobio lake tjelesne povrede i trenutno je hospitalizovan u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Dr Mladen Stojanović“ u Prijedoru.
Vozač vozila „BMW“ R.R. zadobio je lake tjelesne povrede, kao i putnik D.Š. iz Prijedora, dok su putnik D.G. i suvozač B.A., oba iz Prijedora, zadobili teške tjelesne povrede. Zbog težine povreda B.A. je prevezen na UКC RS u Banja Luci.

Imajući u vidu period turističke sezone sa povećanom frekvencijom vozila i vrijeme godišnjih odmora kada dolaze građani iz inostranstva, te okupljanja i druženja koja sa sobom nose i prekomjerno konzumiranje alkohola, apelujemo na sve vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno kada je u pitanju ograničenje brzine kretanja, a poseban apel se upućuje vozačima da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost upravljanja vozilom.

ASHA prodaja vozila