Početna Prijedorski region Prijedor: Novogodišnji prijem za najbolje sportiste

Prijedor: Novogodišnji prijem za najbolje sportiste

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je danas novogodišnji prijem za najbolje sportiste u ovoj godini. Prema njegovom mišljenju, Prijedor je grad sporta i zato Gradska uprava mnogo ulaže u razvoj sporta i izgradnju sporskih objekata i terena. Đaković smatra da su sportske aktivnosti od velikog značaja za razvoj mladih ljudi.

– Čovjek se socijalizuje kroz sport, postaje koristan u društvu i stiče samopouzdanje u životu. Zato je sport izuzetno bitan, a mi ćemo, završetkom sportskih objekata, dobiti još bolje uslove za rad naših sportskih kolektiva – istakao je on.

Na prijemu je bio i Boris Srdić, direktor Fudbalskog kluba „Rudar Prijedor“, čija je juniorska ekipa dobila priznanje za najbolju mušku ekipu. Srdić tvrdi da ovaj klub ima nesebičnu podršku Grada Prijedora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Juniorska ekipa „Rudar Prijedora“ove godine takmiči se u najvišem rangu i u toj konkurenciji smo na diobi četvrtog i petog mjesta. Jedno vrijeme smo bili na drugoj poziciji, što je veliki uspjeh. Sve bi to bilo dosta teže realizovati bez podrške Grada – zaključio je Srdić.

Ovo je 50. godina kako se, u organizaciji Informativno-poslovnog centra „Kozarski vjesnik“ održava manifestacija „Izbor sportiste godine“.

ASHA prodaja vozila