Početna Prijedorski region Prijedor: Nema zaraženih, jedno izliječeno

Prijedor: Nema zaraženih, jedno izliječeno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Prijedoru nema novooboljelih od virusa korona. Jedna osoba je izliječena, a njih 111 je pod zdravstvenim nadzorom. Potvrdio je ovo Milenko Đaković, komandant Štaba za vanredne situacije.

– Za sada su dvije osobe zaražene virusom korona. Jedna od njih je u Strudentskom domu “Nikola Tesla” u Banjaluci i njegova klinička slika je dobra. Gospođa, koja je oboljela je u stabilnom stanu i nalazi se u izolaciji u prijedorskoj bolnici – dodao je Đaković i istakao da je u bolnici još jedna osoba, koja ima simptome koji ukazuju na koronu, ali još nisu poznati rezultati ispitivanja.

On je napomenuo da je testirano 17 medicinskih radnika iz Hitne pomoći, koji su bili u kontaktu sa oboljeli, ali njihovi testovi su negativni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pod zdravstvenim nadzorom je 111 lica, 87 je u kućnoj izolaciji, a 24 u karantinu u Hotelu “Prijedor” – rekao je Đaković.

On će se sutra sastati sa predstavnicima vjerskih zajednica, kada će biti odlučeno o mjerama u vrijeme predstojećih praznika. Veliki trgovački centri su dobro snabdjeveni, tako da nema potrebe za stvaranjem zaliha. Iz Štaba su apelovali na građane da i dalje budu disciplinovani i da poštuju sve odredbe.

ASHA prodaja vozila