U Ulici majora  Milana Tepića, koja se nalazi pored gradskog stadiona i Doma zdravlja, danas je urađen završni sloj asfalta. Radovi su počeli u septembru, a izvođač je preduzeće “Prijedorputevi”.

“Ostaje nam saobraćajna signalizacija, horizontalna i vertikalna. Nadamo se, ako budu vremenski uslovi dozvolili da ćemo sutra završiti i taj dio posla. Ako ne, onda u narednih par dana očekujemo da završimo sve radove”, rekao je Draško Gavranović, predstavnik firme “Prijedorputevi”.

U Gradskoj upravi zadovoljni su kvalitetom radova. Poručuju i da ovi radovi nisu dio predizborne kampanje, jer je, podsjećaju rekonstrukcija ulice počela u septembru.

“Molim javnost Grada Prijedora da se ne zaboravi kako je ova ulica izgledala do samo prije par mjeseci. I još nešto, da sve zlurade insinuacije na temu da ovo radimo zbog predizborne kampanje odbacim, jer smo ovo počeli raditi u septembru kada nismo ni znali da ćemo imati izbore. Ovo radimo zato što treba to da uradimo, a ne zato što je izborna kampanja u toku”, naglasio je zamjenik gradonačelnika, Žarko Kovačević.

Vrijednost  investicije je 800.000 maraka, a sredstva je obezbijedio Grad Prijedor.

kozarski