Početna BiH Premijera filma “Ekipa” u Palasu, glumačka ekipa stiže u Banjaluku (VIDEO)

Premijera filma “Ekipa” u Palasu, glumačka ekipa stiže u Banjaluku (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banjalučka premijera filma “Ekipa” biće održana u danas, 30. oktobra u 20 časova u Cineplexxu Palas, uz prisustvo glumačke ekipe.


Premijeri će prisustvovati režiser Marko Sopić, scenarista i glavni glumac Rade Ćosić i glumci Dušica Jovičić, Filip Beganović i specijalni gost Đus.

U centru filmske price se nalazi as Partizana, Zdravko Stevanović kojeg glumi Rade Ćosić. Motiv za nastanak ove priče Ćosić je pronašao u velikoj ljubavi prema fudbalu, a i sam je trenirao fudbal u Partizanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Režiju potpisuje Marko Sopić, takođe veliki ljubitelj fudbala.

Nakon derbija, Zdravko, zvijezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke, dobar drug iz djetinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić).

Poslije lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom.

On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme, kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Srpska Cafe

ASHA prodaja vozila