Početna Crna hronika Prekršajni nalozi za šest lica na području PU Prijedor

Prekršajni nalozi za šest lica na području PU Prijedor

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršio zabranu kretanja i upravljao vozilom pod dejstvom alkohola

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor su tokom dana 28.03.2020 godine i noći 28/29.03.2020. do 07.00 časova, zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske, uručenjem prekršajnih naloga sankcionisali ukupno šest lica, od čega pet zbog nepoštovanja zabrane kretanja tokom policijskog časa.

Licu A.R. iz Oštre Luke prekršajni nalog je uručen zbog nepostupanja po rješenju o zdravstvenom nadzoru i kršenja zabrane kretanja tokom mjere kućne izolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Licu G.M. iz Kozarske Dubice (Bosanska Dubica) koje je zatečeno da upravlja vozilom dok traje policijski čas, nakon lišenja slobode, uručen je i prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, jer je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,91g/kg.

Na području PU Prijedor sankcionisano je i lice S.K. zbog kršenja Odluke Vlade Republike Srpske o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme vanredne situacije na teritoriji Republike Srpske.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da ne organizuju grupna druženja prilikom boravka na javnim površinama kao što su parkovi, sportsko-rekreativni otvoreni prostori, dječija igrališta i izletišta.

ASHA prodaja vozila