Početna Prijedorski region Poznati pobjednici akcije „Uredi svoj vrt“

Poznati pobjednici akcije „Uredi svoj vrt“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podjelom nagrada i priznanja danas je završena tradicionalna akcija „Uredi svoj vrt“, koja je organizovana po 16. put  kao dio nastojanja da unapređujemo kulturu stanovanja i živimo u lijepom i uređenom gradu.

– Zadovoljstvo je kad neko, osobito kad je riječ o strancima i drugim posjetiocima našeg grada, kaže da je Prijedor lijep i uređen grad, što treba zahvaliti svima onima koji brinu o svojim dvorištima, balkonima i okolišu oko škola, javnih i poslovnih objekata – rekao je  gradonačelnik Milenko Đaković na svečanosti proglašenja najboljih aktera ovogodišnje akcije.

Odlukom žirija Akcije, najljepše uređeno dvorište imala je Milka Knežević iz Gornjih Garevaca, a najljepši  balkon Nikolina Vuković iz Čirkin polja. Najljepše školsko dvorište ima Javna ustanova Centar „Sunce“, najuređeniji prostor oko stambene zgrade Zajednica etažnih vlasnika „Blok“ iz Ljubije, a najuređeniji prostor oko poslovnog objekta Motel „Le pont“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Specijalno priznanje žirija akcije „Uredi svoj vrt“ pripalo je Tatjani Zrnić iz Gornje Lamovite. Ona prvi put učestvuje u ovoj akciji, a danas, na dan Svetog Ilije i proglašenja najboljih, proslavila je svoju krsnu slavu.

K.V.

ASHA prodaja vozila