Početna Crna hronika Poznat identitet radnika koji je poginuo u Prijedoru

Poznat identitet radnika koji je poginuo u Prijedoru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijedorčanin Zoran Marčetić (48) stradao je u ponedjeljak prilikom pada sa konstrukcije visoke šest metara u preduzeću “Prijedorčanka”, gdje je bio zaposlen, saznaju “Nezavisne”.

Nesreća se desila u popodnevnim satima u mjestu Brezičani, a njegovo tijelo oko 17.30 pronašao je kolega, odnosno radnik obezbjeđenja.

On je pozvao Hitnu pomoć, koja je odmah slučaj prijavila policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je u prostoriji preduzeća za otkup i preradu voća i povrća, zatečeno beživotno tijelo radnika preduzeća. Uviđajem je konstatovano da je radnik preduzeća inicijala Z.M. iz Prijedora,  prilikom pada sa određene visine zadobio tjelesne povrede usljed kojih je preminuo na licu mjesta”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Prijedor i doktor JZU Dom zdravlja Prijedor. O navedenom događaju obaviješten je  republički inspektor zaštite na radu koji je izašao na lice mjesta.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, uz nadzor dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju predmeta.

Nezavisne

ASHA prodaja vozila