Početna Prijedorski region POZIV SREDNJIM ŠKOLAMA ZA PRIMJENU INOVATIVNOG SISTEMA UČENJA

POZIV SREDNJIM ŠKOLAMA ZA PRIMJENU INOVATIVNOG SISTEMA UČENJA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora “Preda-PD” pozvala je srednje škole da učestvuju u pilot-programu primjene inovativnog sistema učenja iz oblasti preduzetništva i socijalnih inovacija.
Javni poziv biće otvoren do 30. oktobra.

Pilot program realizuje se u okviru projekta “Jačanje socijalnih inovacija i preduzetničkog duha učenika srednjih škola korištenjem inovativnog sistema učenja – InnoSchool”, koji sprovodi Agencija Preda-PD” u partnerstvu sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske.

Na veb stranici Agencije www.predaprijedor.com dostupni su javni poziv, prijavni obrazac, osnovne informacije o projektu, odobrenje Ministarstva prosvjete i kulture i priručnik sa kratkim opisom ishoda učenja po modulima, uz napomenu da su moguća manja odstupanja budući da je ovaj edukativni program još u procesu razvoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agencija “Preda-PD” godinama radi na reformama obrazovnog sistema, prvenstveno na usklađivanju upisne politike sa potrebama tržišta rada, kao i na poboljšanju kvaliteta praktične nastave u skladu sa potrebama privrede, za šta je obezbijedila brojne donacije vrijedne više stotina hiljada KM.

ASHA prodaja vozila