Početna Prijedorski region POZIV OSOBAMA STARIJIM OD 65 GODINA DA SE VAKCINIŠU

POZIV OSOBAMA STARIJIM OD 65 GODINA DA SE VAKCINIŠU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skladu sa  Planom imunizacije protiv COVID-19, u Republici Srpskoj, Dom zdravlja Prijedor poziva sva lica starija od 65 godina koja žive na području grada Prijedora da iskoriste pravo na besplatnu i dobrovoljnu vakcinaciju protiv COVID-19.

Potrebno je da se osobe iznad 65 godina života, koje žele da se vakcinišu i time se zaštite od zarazne bolesti COVID-19, prijave u Dom zdravlja Prijedor putem telefona 052/237-127 u periodu 07.30-15.00, a koji će biti aktivan od 12.03.2021. godine.

Prijavu je moguće obaviti i putem aplikacije koja je dostupna na linku www.dzprijedor.org

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanovništvo iz navedene starosne grupe koje je registrovano u privatnim ambulantama porodične medicine prijavljuje se izabranom doktoru porodične medicine, koji će podatke o osobama zainteresovanim za vakcinaciju dostaviti Domu zdravlja Prijedor.

Stanovnici koji na ovaj način izraze interesovanje za vakcinaciju, u narednom periodu biće pozivani na vakcinaciju od strane Doma zdravlja Prijedor, kada će im biti pružene informacije o mjestu i vremenu obavljanja vakcinacije.

Istovremeno obavještavmo stanovništvo grada Prijedora da će se nakon vakcinacije ove prioritne grupe stanovništva sprovoditi i vakcinacija ostalog stanovništva zainteresovanog za vakcinaciju.

KV

ASHA prodaja vozila