Početna Prijedorski region Potpisan ugovor za izgradnju primarne kanalizacione mreže

Potpisan ugovor za izgradnju primarne kanalizacione mreže

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković potpisao je danas ugovor o izvođenju radova na primarnoj kanalizacionoj mreži u naseljima Orlovača, Čirkin Polje i Industrijska zona “Svale” vrijedan 547 871 KM .

Ugovor je potpisan sa preduzećem “Niskogradnja Marjanović” koje je ovaj posao dobilo na tenderu i koji će raditi u saradnji sa preduzećem ” Roko-komerc” iz Livna.
“Ovaj projekat je izuzetno važan jer rješava dijelove kanalizacije u područjima oko rijeka Miloševice i Gomjenice “, izjavio je novinarima Đaković.
On je dodao da je u pitanju zajednički projekat Grada Prijedora i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda /UNDP/ pod nazivom `MEG` koji traje 12 godina i na kraju svake godine u skladu sa provedenim projektima, grad dobija sredstva u iznosu od 300.000KM,a isto toliko mora i sam da obezbijedi.
Rok za izvođenje radova je 45 radnih dana
Cilj MEG projekta je da pruži podršku demokratskom upravljanju i unapređenju kvaliteta javnih usluga na lokalnom nivou, sa posebnim fokusom na sektor privrede i okoline. Projekat podržava Vlada Švajcarske, a provodi UNDP u partnerstvu sa jedinicama lokalne samouprave te relevantnim državnim i entitetskim institucijama. Vrijednost prve faze projekta, čija implementacija je počela u 2016. i trajati četiri godine, iznosi oko 12 miliona švajcarskih franaka (oko 21 milion KM).

ASHA prodaja vozila