Početna Vijesti Posvećeni domaćem fudbalu: U Meridian dresu takmiče se najbolji!

Posvećeni domaćem fudbalu: U Meridian dresu takmiče se najbolji!

 

Fudbalski klubovi imaju armiju poštovalaca na svim meridijanima, u svim ligama, a to je prepoznao i Meridian i odabranim bh. klubovima pruža nesebičnu podršku. Uz takvog partnera mnogo domaćih timova stiže do rezultata – za svaku pohvalu!

Kako navode iz Meridiana, želja ove kompanije, jednog od lidera na području BiH, jeste upravo snažna podrška fudbalu – jer ovaj sport krase vrijednosti koje su utkane i u sam temelj njihovog poslovanja. To je prije svega timski duh, a potom i želja za što boljim rezultatima do kojih se stiže uz fer, korektnu i sportsku atmosferu.

Fudbaleri FK Sloga Meridian iz Doboja iza sebe imaju uspješnu polusezonu. Na listu trijumfa upisali su pobjede nad kubovima poput Zrinjskog, Sarajeva i Veleža.

– Zadovoljni smo činjenicom da su svi naši klubovi u polusezoni postigli odlične rezultate! Dobojlije, koje prvi put nastupaju u Premijer ligi BiH, a osim toga i s ‘dodatkom’ imena naše kompanije, priredile su nam utakmice za pamćenje u kojima su, sigurni smo, uživali i njihovi navijači. Neka tako nastave, poželjeli su u Meridianu.

Podrška nije izostala ni fudbalerima FK Goražde, koji se trenutno takmiče u Prvoj ligi FBiH, a polusezonu završavaju na respektabilnoj sredini tabele.

– Sponzorstvo u fudbalu je neizostavno u našem poslovanju danas. To ne podrazumijeva samo finansijsko pokroviteljstvo, već i priliku da zajednički stvaramo i gradimo naše brendove i promovišemo sport koji ima toliko pozitivnih aspekata. Nadamo se da to činimo na najbolji način i da inspirišemo i mlade generacije širom BiH da se bave sportom, dodaju u Meridianu.

VAŽAN JE SVAKI REZULTAT

Fudbal sigurno dominira našom sportskom scenom, a nisu samo prvoligaški rezultati vrijedni pomena. Fudbaleri Sloge iz Trna – takođe na teren izlaze u Meridianbet dresovima, a polusezonu završavaju na petom mjestu drugoligaškog Zapada.

Boje svog kluba i boje Meridiana, na sportskim bojištima brani i FK Rekreativo. Ovo prijateljstvo traje već tri sezone – i u Meridianu se nadaju da će kraj sezone „Rekreativci“ završiti na vrhu tabele i preći u viši rang takmičenja.

Nove sportske trijumfe poželjeli su i „Alfi“ iz Modriče i FK 13. Skojevki!