Početna BiH Postoje dovoljne količine roba široke potrošnje

Postoje dovoljne količine roba široke potrošnje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unija udruženja poslodavaca RS, nakon konsultacija sa članstvom, obavještava javnost da trgovci i distributeri imaju dovoljne količine roba široke potrošnje i da uredno mogu vršiti snabdjevanje prodajnih objekata u Srpskoj.

– Koristimo priliku da obavjestimo javnost da i pored otežanog međunarodnog transporta prehrambenih i higijenskih artikala, trenutno nema značajnijih negativnih efekata na snabdjevanje stanovništva pogotovo u segmentu roba široke potrošnje. Imajući u vidu generalno stabilnu situaciju u pogledu snabdjevanja i dovoljne količine prehrambenih i higijenskih artikala, trgovci i distributeri mole kupce da vrše snabdjevanje u okviru standardnih količina dovoljnih za zadovoljavanje sedmičnih potreba domaćinstva kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi i zadržavanje ljudi u marketima – kaže predsjednik ove unije Saša Trivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trgovci i distributeri apeluju na kupce da poštuju naredbe i preporuke lokalnih i republičkih organa vezanih za ponašanje kupaca u maloprodajnim objektima, a prije svega preporuku u vezi držanja adekvatnog rastojanja od drugih kupaca i prodavaca sa ciljem suzbijanja širenja infekcije virosom COVID-19.

– Obavještavamo javnost da nema ograničenja u pogledu obavljanja poslovne djelatnosti za veletrgovce osim u djelu koji se odnosi na poštovanje naredbi i preporuka vezanih za ponašenje kupaca u maloprodajnim objektima sa ciljem suzbijanja širenja infekcije virosom COVID-19. Pored navedenog obavještavamo članstvo i građane da se u saradnji sa nadležnim organima provode pojačane kontrole cijena u trgovačkim objektima sa ciljem sprečavanja zloupotreba situacije u kojoj se nalazi naša zajednica. Trgovci i distributeri se zahvaljuju građanima na strpljenju koje iskazuju tokom obavljanja kupovine u maloprodajnim i veleprodajnim objektima – naglašava Trivić.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila