Početna BiH „Pošte Srpske“ odbijaju da prime koverte za nagradnu igru?

„Pošte Srpske“ odbijaju da prime koverte za nagradnu igru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Pošte Srpske“ odbijaju da danas prime koverte koje građani žele da predaju kako bi učestovali u nagradnoj igri „10 računa izbroji i stan osvoji“, iako je na zvaničnom sajtu nagradne igre javnost obaviještena da je predaja koverti do 12. oktobra.

Građanima koji su jutros htjeli da predaju koverte u poštama u banjalučkim naseljima Zalužani i Borik rečeno je da to ne mogu jer je rok za predaju istekao juče.

„Jutros sam pokušala da predam koverte jer sam na sajtu nagradne igre pročitala da važe i današnji računi i da je predaja do 12. oktobra, ali su mi u pošti rekli da su dobili dopis da je juče zadnji dan za prijem. To je suprotno onome što je na sajtu nagradne igre“, rekla je Banjalučanka koja se javila CAPITAL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zvaničnom sajtu nagradne igre „10racuna.com“ jutros je pisalo da se računi predaju do 12. oktobra, da bi nešto kasnije ispravili „da se računi predaju do posljednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja“.

No, zaboravili su da na sajtu, u rubrici „često postavljana pitanja“ i dalje piše da „u nagradnoj igri učestvuju svi računi počevši od 1. juna do 12. oktobra 2019. godine“.

Objave i na facebook stranici nagradne igre zbunile su građane jer u jednoj objavi piše da u četvrtom nagradnom izvlačenju, koje je na programu RTRS-a u nedjelju 13. oktobra, učestvuju koverte koje u „Pošte Srpske“ stignu do petka, ali se onda dodaje “šaljite vaše koverte najkasnije do četvrtka”.

Rade Šegrt iz Udruženja ekonomista „SWOT“, koje zajedno sa Ministarstvom finansija RS, organizuje nagradnu igru rekao je za CAPITAL da Pravila nagradne igre kažu da „U izvlačenju nagrada učestvuju učesnici čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće, a koje su prispjele na adresu „10 računa izbroji i stan osvoji“ do posljednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja“.

„To su one koverte što su prispjele do zadnjeg radnog dana, a to je do petka. U svim javnim objavama i na društvenim mrežama ljudi su upozoravani da se u petak neće moći predati koverte. Pravila nagradne igre su to definisala, danas je prispjela 71.000 koverti što je rekord do sada i to su koverte koje su građani juče predali što pokazuje da su znali da je juče zadnji dan za predaju“, rekao je Šegrt i izrazio je žaljenje ako je došlo do nesporazuma i ako neki od građana nisu stigli da pošalju koverte.

CAPITAL

ASHA prodaja vozila