Početna Sport Posljedice užasnog suđenja: Velimir Drinić nije smio da izađe sa Gradskog stadiona,...

Posljedice užasnog suđenja: Velimir Drinić nije smio da izađe sa Gradskog stadiona, policija ga izvela poslije nekoliko časova

Sudija iz Modriče, Velimir Drinić, poprilično se obrukao na utakmici Rudara iz Prijedora i banjalučkog Borca. Kolike su to razmjere užasnog suđenja u korist Borca bile govori i to da čak ni navijači Borca nisu ostali ravnodušni na njegovo suđenje i pitaju se sa pravom zašto im to treba.

Velimir Drinić je svaku moguću situaciju da ošteti Rudar iskoristio, Borcu je dao bezbroj prekršaja, a domaćinima uglavnom dijelio kartone. I sam trener Nikica Milenković nije mogao da vjeruje šta se dešava, o čemu je govorio i poslije utakmice za TV Arena Sport, ali i na press konferenciji, pa ga vjerovatno i čeka kazna od Disciplinske komisije N/FS BiH zbog komentarisanja suđenja.

Koliko je Velimir Drinić loše sudio ovu utakmicu govori i činjenica da je više od dva i po sata bio na Gradskom stadionu poslije utakmice i nije smio da izađe iz klupskih prostorija jer se bojao kako će reagovati domaćin i njihovi navijači. Kako saznajemo, policija ga je tek poslije dva i po sata izvela iz prostorija i pod policijskom zaštitom napustio je Gradski stadion i vratio se kući.

Ostaje da se vidi kako će Sudijski komitet N/FS BiH reagovati, no i ne treba imati previše razloga za optimizam jer je poznato da je Zoran Grbić radio nešto slično u korist Borca na Mokrom docu protiv Posušja, ali je nagrađen od Radoslava Vukasovića, kontrolora suđenja, sa čak 8.3 ocjenom.

olobodjenje.ba

ASHA prodaja vozila