Početna Vijesti Poslanik htio da dokaže da u Skupštini izdaju račune, pa otkrio da...

Poslanik htio da dokaže da u Skupštini izdaju račune, pa otkrio da TOČE ALKOHOL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslanik SNSD Srđan Mazalica danas je izazvao smijeh u parlamentu Srpske kada je u želji da dokaže kako se u skupštinskom restoranu izdaju fiskalni računi, donio poslaniku PDP Drašku Stanivukoviću račun na kojem je prikazan alkohol, čije točenje je inače zabranjeno u ovoj instituciji.

Priča o fiskalnim računima u parlamentu Srpske pokrenuta je još juče kada je Stanivuković tokom skupštinskog zasjedanja upitao ministarku finansija Republike Srpske Zoru Vidović zbog čega se u restoranu u toj instituciji oni ne izdaju.

Isto je ponovio i danas tokom rasprave na sjednici NSRS o zatvaranju objekata koji ne izdaju fiskalne račune. Stanivukoviću je u jednom momentu prišao poslanik Mazalica i dao mu fiskalni račun kao dokaz da se oni izdaju u restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Šta je ovo?! – upitao je Stanivuković pokazujući na račun.

– U skupštinskom restoranu je zabranjeno točenje alkohola, a na ovom računu stoji rakija dunjevača, šljivovica i slično. Ovdje ima alkohola kao da ovdje borave pijanci – kazao je Stanivuković, što je izazvalo smijeh mnogih u skupštini.

Stanivuković je nakon sjednice kazao za Srpskainfo da je poslanik Mazalica sam upao u svoju zamku jer je u želji da odbrani sistem, dao mu u ruke dokaz koji govori da sistem ne radi kako treba.

ASHA prodaja vozila