Početna Vijesti Policijska uprava Prijedor organizovala prijem učenika i djece iz vrtića povodom Dana...

Policijska uprava Prijedor organizovala prijem učenika i djece iz vrtića povodom Dana otvornih vrata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom obilježavanja 4. aprila, Dana policije Republike Srpske, 25.03.2019. godine, u Policijskoj upravi Prijedor održan je Dan otvorenih vrata i druženje sa djecom u organizaciji policijskih stanica koje su nadležne za područje grada Prijedora.

U okviru Dana otvorenih vrata kroz neposredno druženje sa učenicima OŠ “Desanka Maksimović”, “Dositej Obradović” i “Branko Radičević”, prezentovan je rad policijskih službenika, tehnička sredstva i oprema kojom raspolažu  policijske stanice. Policijski službenici su takođe, učenicima na njima prilagođen način prezentovali osnovna pravila u saobraćaju i podsjetili ih da u slučaju da se nađu u opasnosti uvijek treba da pozovu besplatni broj telefona 122 na koji će dobiti policiju koja će odmah reagovati.

Istog dana, Dan otvorenih vrata organizovan je u Policijskoj stanici Novi Grad a koju su posjetili učenici Osnovne škole “Vuk Karadžić” i “Sveti Sava” iz Novog Grada. Sa učenicima je upriličeno druženje i razgovor na temu bezbjednosti djece u saobraćaju, a tom prilikom učenicima je prezentovan i dio opreme, koju u svom radu koriste policijski službenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan otvorenih vrata takođe je organizovan u Policijskoj stanici Kozarska Dubica a koju su posjetila djeca iz vrtića “Pčelica” iz Kozarske Dubice. Tom prilikom djeca su upoznata sa načinom rada policijske stanice te su imali priliku da pogledaju službena vozila i opremu koju koriste policijski službeniciprilikom obavljanja službenih poslova i zadataka.

Prijedor24.com

ASHA prodaja vozila