Početna BiH Policija utvrdila da Banjalučanin nije pokušao oteti maloljetnicu

Policija utvrdila da Banjalučanin nije pokušao oteti maloljetnicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Policijski službenici su utvrdili da V.S. nije pokušao nasilno da uvuče maloljetnicu u vozilo niti je vozilo bilo u blizini marketa u ulici Slobodana Kusturića Banja Luka, već ju je uzeo za ruku u namjeri da ostvari komunikaciju sa njom, a što je kod nje izazvalo osjećaj straha, nakon čega ju je pustio i nije nastavio da se kreće za njom”, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nakon završenih neophodnih procesnih radnji, a u saradnji i pod nadzorom postupajućeg tužioca, V.S. će, kako se dodaje, biti sproveden u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, Klinika za psihijatriju.

Policijski službenici će nakon kompletiranja predmeta dostaviti izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama Okružnom javnom tužilšatvu Banja Luka.

Iz policije su prethodno saopćili da je, nakon zaprimljene prijave da je nepoznata muška osoba ispred marketa u ulici Slobodana Kusturića, Banja Luka, pokušala nasilno da uvuče maloljetnicu u putnički automobil marke “opel”, a koja se nalazila u društvu sa još jednom maloljetnicom, zahvaljujući brzoj reakciji i operativnom radu na terenu identifikovan je, pronađen i lišen slobode V.S. iz Banje Luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ASHA prodaja vozila