Početna Crna hronika Policija oduzela tri vozila

Policija oduzela tri vozila

Od višestrukih povratnika u vršenju prekršaja oduzeta tri vozila

 Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, tokom prethodnog vikenda, od višestrukih povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja oduzeli su tri putnička automobila.

Od lica S.Ć. iz Kozarske Dubice (Bosanska Dubica) privremeno je oduzeto vozilo marke „Peugeot“ nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. Provjerom kroz registar novčanih kazni utvrđeno je da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 11.100,00 KM.

Vozilo marke „VW Vento“ sa nepripadajućim registarskim oznakama oduzeto je od lica V.L. iz Kozarske Dubice, nakon što je vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi. Utvrđeno je da je V.L. višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad (Bosanski Novi) od lica M.S. iz Bužima privremeno su oduzeli vozilo marke „Fiat“ nakon što je zaustavljanjem i kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. Provjerom kroz registar novčanih kazni utvrđeno je da M.S. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 6.300,00 KM.

Protiv navedenih lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.