Početna BiH Policajac u civilu spriječio pokušaj samoubistva

Policajac u civilu spriječio pokušaj samoubistva

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dragan Kokanović, pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, spriječio je danas pokušaj samoubistva u Derventi.

On je van dužnosti prolazeći mostom uočio ženu koja želi da se baci sa “Starog mosta” u Derventi. Kokanović je izašao iz svog automobila i brzom reakcijom uhvatio ženu za ruku i pomogao joj da pređe na unutrašnju stranu mosta.

“Navedenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa” odakle će isto biti prevezeno u dobojsku bolnicu”, stoji u saopštenju PU Doboj.

Policijski službenik Kokanović je izjavio da je danas u jutarnjim časovima krećući se svojim putničkim automobilom preko Starog mosta u Derventi, na retrovizoru svog putničkog automobila uočio žensku osobu kako hoda sa vanjske strane mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brzo sam reagovao, pošto sam se kretao u suprotnom pravcu otišao sam I  okrenuo vozilu na kružnom toku koji se nalazio prije ulaza na most, ostavio isto pored na parkingu, nakon čega sam neprimjetno prišao ženi koja je htjela  da skoči u Ukrinu I istu uhvatio za ruku u namjeri da je spriječim da skoči. Ona se konstatno odupirala. Potom sam počeo da je odgovaram od  njene namjere, I nakon što sam zadobio njeno povjerenje istu sam  uhvatio i drugom rukom I pomogao joj da pređe na unutranju stranu mosta. Sve je trajalo oko nekoliko minuta. Nakon navedenog  obavijestio sam kolege koji su je prevezli u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, radi ukazivanja ljekarske pomoći. Drago mi je što sam baš u tom momentu slučajno naišao i što sam spasio život našoj sugrađanki”, rekao je Kokanović.

Podsjećamo, prije nekoliko dana su pripadnici SAJ-a su u Banjaluci spasili lice koje je skočilo u Vrbas.

ATV