Početna BiH Policajac pronašao torbu i vratio vlasnici

Policajac pronašao torbu i vratio vlasnici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac Jedinice žandarmerije Policijske uprave Bijeljina Nermin Đezić pronašao je u Janji kraj puta žensku torbu u kojoj su se nalazili dokumenti, novac i telefon, te brzo našao i način da otkrije čija je torba i da je vrati vlasniku.

Vidjevši da je riječ o ženi koja je zaposlena u obližnjoj prodavnici u ovom mjestu, Đezić je bez dvoumljenja torbu odnio vlasnici, koja mu je ispričala da se vraćala iz bolnice i da je tog dana od brata dobila novac.

“Žena mi je, sva uznemirena, što je i normalno, objasnila da joj je torba spala sa bicikla, da je taj dan bila kod ljekara, te je torbu, kaže, ne zna ni sama kako i kad izgubila”, rekao je Đezić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U torbi je imala, kaže Đezić, izvjesnu količinu novca koji je, kako je rekla, dobila od brata.

“Bili su tu i telefoni, dokumenta… i sve sam, naravno, uredno odnio vlasnici”, kaže Đezić i dodaje da ovaj slučaj za njega nije neobičan, već jedan u nizu sa kojima se u svojoj praksi, ali i u svakodnevnomn životu susretao i uvijek reagovao na isti način.

Đezić je, saznaje Srna u Policijskoj upravi Bijeljina, dugogodišnji radnik policije, zaposlen u Jedinici žandarmerije ove uprave. Poznat je, kažu njegove kolege, po svom predanom radu i dobronamjernosti, po poštenju i humanosti koju je na različite načine cijelog života i tokom svog radnog vijeka iskazivao.